Buntu..? Biar kami bantu anda di sini.

Aplikasi adalah mengikut citarasa masing-masing kerana setiap aplikasi terdapat pro dan kontranya. Jika ingin melihat aplikasi yang selamat, anda boleh gunakan dari jenis Smart Post.
Kami cadangkan anda gunakan dari jenis Aplikasi Instagram Power kerana kedua-dua aplikasi sama sahaja sebenarnya dan membezakan mereka ialah paparannya sahaja. Untuk Instagram Power, terdapat banyak fungsi dan ianya lebih mantap dan laju.
  1. Pilih jenis aplikasi yang ingin digunakan.
  2. Baca detail aplikasi sebelum melakukan pembayaran.
  3. Isi maklumat anda di dalam borang yang disediakan.
  4. Lakukan pembayaran.
  5. Terima 1 email dan 1 WhatsApp dari kami untuk akaun yang telah diaktifkan.
Jika anda menggunakan aplikasi, ianya terdedah kepada risiko disekat sekiranya berlaku Spam atau mesej yang sama berulang kali ke Group Facebook. Jadi, anda yang menggunakan aplikasi perlu lebih berhati-hati.
Ya boleh. Anda digalakkan melanggan pakej aplikasi secara tahunan kerana terdapat penjimatan yang sangat banyak berbanding langganan secara bulanan. Untuk upgrade akaun anda ke Plan Tahunan, sila WhatsApp admin di 011-31462428
Jangan risau, tiada sebarang kontrak untuk setiap pakej aplikasi yang kami sediakan. Anda bebas untuk hentikan langganan pada bila-bila masa sahaja tanpa sebarang paksaan. Dan anda juga bebas untuk melanggan semula mana-mana pakej yang terdapat setelah anda hentikannya di masa akan datang.
Setiap aplikasi autopost untuk Facebook yang kami sediakan terdapat fungsi khas di mana anda boleh memilih 2 kaedah iaitu : 
  1. Setup APP ID sendiri (tutorial disediakan).
  2. Gunakan sistem Token (HTC,Nokia dan banyak lagi) tanpa perlu setup sebarang APP ID di Facebook.

JAWAPAN TIADA DI SINI..?

Tidak mengapa, hantarkan pertanyaan anda dengan isikan setiap ruangan di bawah untuk pihak kami berikan jawapan kepada anda.